Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Εμμηνόπαυση: Μία δεύτερη νιότη ξεκινά…

Εμμηνόπαυση: Μία δεύτερη νιότη ξεκινά…
Τι σημαίνει η εμμηνόπαυση για τις γυναίκες;

Η εμμηνόπαυση δεν πρέπει να είναι εμπόδιο στη δημιουργικότητα, τη ζωτικότητα ή την ποιότητα ζωής μιας γυναίκας. Με την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης παγκοσμίως, ολοένα περισσότερες γυναίκες περνούν την περίοδο της κλιμακτηρίου και της εμμηνόπαυσης, απαιτώντας καλύτερη ποιότητα ζωής και απορρίπτοντας τα στερεότυπα του ηλικιακού ρατσισμού.

Η επιστήμη εξελίσσεται ραγδαία και προσφέρει σήμερα εργαλεία και γνώσεις για να υποστηρίξει τις γυναίκες σε αυτή τη μετάβαση. Ενισχυμένες αναπλαστικές κρέμες, εξειδικευμένα κολπικά τζελ και συμπληρώματα διατροφής είναι διαθέσιμα, βοηθώντας τις γυναίκες να διαχειριστούν τα συμπτώματα και να διατηρήσουν τη ζωτικότητα τους.

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία InterMed, με πολυάριθμη εμπειρία και επιστημονική υποστήριξη, προσφέρει μια σειρά από φαρμακευτικά προϊόντα σχεδιασμένα για γυναίκες στην εμμηνόπαυση. Αυτά τα σκευάσματα προάγουν την υγεία του ουροποιητικού, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ενισχύουν τη σεξουαλική ζωή.

Προϊόντα InterMed για την Εμμηνόπαυση:

Eva Intima Vaginal Cream: Μια κολπική κρέμα που αναπλάθει και ενισχύει την ελαστικότητα των ιστών της κολπικής και περιγεννητικής περιοχής. Περιέχει ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης και υαλουρονικό οξύ, προσφέροντας άμεσες λύσεις σε προβλήματα όπως η ατροφική κολπίτιδα, η κολπική χαλάρωση και η ελαφρά ακράτεια.

Eva Intima Restore: Εξειδικευμένη γέλη για την επούλωση του κολπικού βλεννογόνου και την ανακούφιση από την ξηρότητα. Ιδανική για περιπτώσεις τραυματισμού ή ήπιας ατροφίας.

Eva Intima Moist Long Acting Gel: Υγραντική γέλη που προσφέρει μακροχρόνια ανακούφιση από την ξηρότητα του κόλπου, ενισχύει την υγρασία και ανακουφίζει από ενοχλήσεις όπως ο κνησμός και ο ερεθισμός.

Eva Intima Tablets: Συμπλήρωμα διατροφής που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών στην εμμηνόπαυση. Με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων όπως οι εξάψεις και η κόπωση.

Αναρωτιέστε αν η εμμηνόπαυση είναι πρόβλημα; Ρωτήστε τον γυναικολόγο σας και την InterMed και ξεκινήστε σήμερα τη νέα σας ζωή!
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right

Point System

Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon

Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!

Espa - 2014-2020