Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39€ με Box Now

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας με 'Αποστολή με Courier' 9,90

Αναζήτηση

Τι είναι το "Glass Skin" και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε;

Τι είναι το Glass Skin και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε;
Η κορεατική τάση της επιδερμίδας παραμένει δημοφιλής από την πρώτη της εμφάνιση. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε την απίστευτα δροσερή, απαλή και ενυδατωμένη όψη.

Ο δυτικός κόσμος ανακάλυψε τον κορεατικό όρο ομορφιάς "γυάλινο δέρμα" πριν από περισσότερο από μισή δεκαετία. Οι ειδικοί της K-beauty, όπως η Alicia Yoon από την Peach & Lily, συζητούν για αυτό σε podcast, ενώ οι ροές του Instagram κατακλύζονται από εντυπωσιακές επιδερμίδες, με αστέρες της K-pop να αποτελούν το πρότυπο της επιθυμητής αυτής τάσης. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η επιθυμία για γυάλινη επιδερμίδα παραμένει ισχυρή.

«Το γυάλινο δέρμα είναι το ιδανικό στην Κορέα», αναφέρουν στο Allure οι ιδρυτές της Glow Recipe, Sarah Lee και Christine Chang. Τι ακριβώς σημαίνει όμως; "Είναι δέρμα που φαίνεται κρυστάλλινο, χωρίς πόρους, ημιδιαφανές και φωτεινό – σαν ένα κομμάτι γυαλιού."

Σύμφωνα με τους Lee και Chang, το μυστικό είναι στο layering. Παρόμοια με τη "Μέθοδο 7 Skin" - την τεχνική της K-beauty που περιλαμβάνει την εφαρμογή τονωτικού ή εσάνς έως και επτά φορές μετά τον καθαρισμό - θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές ελαφριές στρώσεις ενυδατικών προϊόντων, ώστε το δέρμα να φαίνεται φρέσκο και σφριγηλό. Αν και δεν υπάρχει μία μοναδική μέθοδος για να αποκτήσετε γυάλινη επιδερμίδα, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένα βασικά βήματα με τη βοήθεια ειδικών και εμπειριών από τους συντάκτες του Allure.

1. Διπλός καθαρισμός με μη στεγνωτικά καθαριστικά.
Όπως είναι αναμενόμενο, η προσέγγιση K-beauty περιλαμβάνει τον αγαπημένο διπλό καθαρισμό.

«Πρώτα, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό με βάση το λάδι ή ένα μικκυλιακό νερό», συμβουλεύει ο Δρ. David Kim, πιστοποιημένος δερματολόγος στη Νέα Υόρκη.
Μετά τον καθαρισμό του μακιγιάζ και του αντηλιακού, προχωρήστε σε ένα απαλό ενυδατικό καθαριστικό προσώπου για να απομακρύνετε τη βρωμιά χωρίς να αφαιρέσετε την πολύτιμη υγρασία.

2. Απολέπιση.
Σκεφτείτε να κάνετε απολέπιση τη νύχτα, ειδικά αν χρησιμοποιείτε φωτοευαισθητοποιητικά οξέα. Τα πίλινγκ με βάση το οξύ και οι μάσκες προσώπου, όπως τα άλφα και βήτα υδροξυοξέα, είναι ιδανικά για την επίτευξη γυάλινης λάμψης, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Αποφύγετε την καθημερινή χρήση για να προλάβετε ερεθισμούς και μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε αντηλιακό ως το τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας σας.

3. Εφαρμογή 'σάντουιτς' ενυδατικών υγρών.
Τα σύγχρονα τόνερ δεν είναι πια τα ξηραντικά στυπτικά του παρελθόντος. «Η ιδέα είναι να καθαρίσετε καλά το δέρμα σας και να χρησιμοποιήσετε ένα τονωτικό που ενυδατώνει και περιποιείται», λέει η Lee.

Για επιπλέον υγρασία, ακολουθήστε με ένα essence. «Το essence είναι ιδανικό για να ενυδατώσετε το δέρμα», αναφέρει η δερματολόγος Mona Gohara.

4. Εφαρμογή ενυδατικού ορού.
Η γυάλινη επιδερμίδα απαιτεί μια ποικιλία συστατικών: το υαλουρονικό οξύ για την υγρασία, η βιταμίνη C για τη λάμψη και τα πεπτίδια για λεία υφή. 

5. Ενυδάτωση και προστασία.
Είτε χρησιμοποιήσετε ξεχωριστή ενυδατική και αντηλιακή κρέμα είτε ένα πολύ ενυδατικό αντηλιακό, η ενυδάτωση και η προστασία είναι τα πιο σημαντικά βήματα. Μην επιλέξετε προϊόντα που υπόσχονται ματ φινίρισμα — αναζητήστε αυτά που προσφέρουν λάμψη.

6. Μακιγιάζ για επιπλέον λάμψη.
Το γυάλινο δέρμα δεν δημιουργείται από τη μια μέρα στην άλλη. Για άμεσο αποτέλεσμα, επιλέξτε καθαρές αποχρώσεις δέρματος με λεπτή λάμψη. Μετά την εφαρμογή του κονσίλερ, χρησιμοποιήστε ένα γυαλιστερό υγρό highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου σας.


Πηγή: allure.com
central pharmacy leaf icon
central pharmacy leaf icon right

Point System

Το Central επιβραβεύει τις αγορές σας!

Track you order icon

Track your order

Ενημερωθείτε άμεσα και απλά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο!

Espa - 2014-2020